رابطه خندیدن و شادی

در مورد خندیدن صحبت های زیاد و مطالعات متعددی انجام گرفته است در این مقاله تصمیم دارم در مورد رابطه خندیدن و آرامش و شادی مطالبی ذکر نمایم و امیدوارم مورد توجه قرار گیرد.

داستان نوشتن این مقاله از آنحا شروع شد که امروز در یکی از ادارات حضور داشتم بحث شادی و خندیدن مطرح شد و یکی از کارمندان با قیافه ای  کاملا حق به جانب می گفت اصلا نمی شود خندید چون من دو بچه دارم یکی کلاس نهم است و الان در فکرم  سال آینده کجا او را ثبت نام نمایم و هر چه بچه ها بزرگتر شوند مشکل آنها بزرگتر خواهد شد و….لذا تصمیم گرفتم برای این بزرگوار و همفکران او مطالب زیر را ذکر نمایم.

 

در فصل پنجم کتاب تفاوت بهانه است بهتر زندگی کنیم تکنیکی بنام تکنیک دروغ به مغز را ذکر نمودم و بعلت مهم بودن مجددا ذکر خواهم نمود در بدن ما یک جاده دوطرفه وجود دارد که بسیار حایز اهمیت است ولیکن متاسفانه اکثر انسان ها جاده را یکطرفه فرض می کنند و لذا در زندگی آرامش ندارند.

فرض کنید یک اتفاق بیرونی برای ما رخ می دهد و آن اتفاق صورت گرفته در دنیای مطلوب ما باشد لذا حس خوبی پیدا می کنیم و خوشحال و شاد شده و می خندیم و این طبیعی می باشد و همه انسان ها این مسیر را بصورت غریزی  آموخته اند و اجرا نیز می کنند ولیکن متخصصین نوروساینس به این نتیجه رسیده اند که این مسیر دوطرفه می باشد و  این نتیجه بدست آمده واقعا معجزه می باشد (ولیکن کمتر از آن استفاده می شود). مسیر دوم بدین صورت است که وقتی انسان بخندد (حتی اگر به صورت کادب ودروغین) مغز ناخودآگاه او متوجه کاذب بودن خنده او نمی شود و لذا هورمونهای نشاط آور ترشح شده و متعاقبا شادی را حس خواهد کرد و همینموضوع است که قدیمی های ما گفته اند بخند تا دنیا به رویت بخندد.

تمرین:

توجه شما را به دیدن یک کلیپ شاد جلب می کنم و دوست دارم حس خود بعد از دیدن کلیپ را خودارزیابی نمایید

 

 

1 پاسخ

تعقیب

  1. […] عادت دارم از وسائل نقلیه عمومی استفاده کنم و اخمهای مردم واقعا ناراحت کننده است چرا نمی خندیم. […]

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *